Njoftime dhe lajme

“Prodhimi” i mundësive

Post By skillsforjobs | 0 comment
Nga Bill Gates   Një kompani prodhuese e pjesëve për automjete ka arritur rezultate të shkëlqyera me nxënësit në Tenesi. Para se të futesha në fabrikë, vura syzet mbrojtëse ...

Të rejat e fundit