Uncategorized

Category Archives: Uncategorized

Sekreti i tregut të punës më efikas në botë: më pak studentë në universitete

Zvicra mund të mburret me tregun e punës më efikas në botë. Ky fakt është thelbësor për të shpjeguar se si një vend me një treg të vogël të brendshëm dhe një monedhë kombëtare shumë të fortë ka fituar një vend të përhershëm në grupin e ekonomive më konkurruese dhe novatore në botë. Me një … Continue reading Sekreti i tregut të punës më efikas në botë: më pak studentë në universitete