Blog

Ftesë për ofertë: Blerje e pajisjeve elektronike

Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të furnitorëve të cilët mund të sigurojnë pajisjet elektronike dhe materiale të tjera për institucionet ofruese të arsimit dhe formimit profesional, partnere të projektit S4J. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

skillsforjobs
Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të furnitorëve të cilët mund të sigurojnë pajisjet elektronike dhe materiale të tjera për institucionet ofruese të arsimit dhe formimit profesional, partnere ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.