Blog

Ftesë për ofertë: Identifikimi i mundësive strategjike për nxënësit që braktisin shkollën profesionale në Shqipëri

Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të individëve ose profesionistëve, të cilët mund të ofrojnë një analizë mbi fenomenin e braktisjes së shkollës dhe mund të identifikojnë mundësi strategjike për personat që braktisin shkollat profesionale. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

skillsforjobs
Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të individëve ose profesionistëve, të cilët mund të ofrojnë një analizë mbi fenomenin e braktisjes së shkollës dhe mund të identifikojnë ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.