S4J Home

Lajmet e Fundit

Lajmet e fundit Rreth Shkollave ,Programeve dhe Bizneseve.

“Prodhimi” i mundësive

Post By skillsforjobs | 0 comment
Nga Bill Gates   Një kompani prodhuese e pjesëve për automjete ka arritur rezultate të shkëlqyera me nxënësit në Tenesi. Para se të futesha në fabrikë, vura syzet mbrojtëse ...

Aktivitete dhe evente

We have many activities for students

Partneret