Blog

Kërkesë për Kuotim: Blerje dhe Instalim i Pajisjeve Profesionale të Kuzhinës

Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të furnitorëve të cilët mund të ofrojnë shërbimin e blerjes dhe instalimit të pajisjeve profesionale të kuzhinës në një nga institucionet ofruese të arsimit dhe formimit profesional partnere të projektit tonë në Vlorë. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

 

skillsforjobs
Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të furnitorëve të cilët mund të ofrojnë shërbimin e blerjes dhe instalimit të pajisjeve profesionale të kuzhinës në një nga institucionet ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.