Blog

Kërkesë për kuotim: Blerje dhe instalim pajisjesh elektronike

Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive të cilat mund të sigurojnë pajisje elektronike dhe instalimin e tyre. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit. Afati për aplikimet: 15 maj 2020, ora 17:00.

admin
Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive të cilat mund të sigurojnë pajisje elektronike dhe instalimin e tyre. Nëse jeni të interesuar të ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.