Blog

Kërkesë për Ofertë – Blerje Kancelari zyre

Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive, të cilat mund të ofrojnë shërbimin e furnizimit me artikuj kancelarie për zyrën e projektit. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

Afati për aplikimet: 6 shtator 2019, ora 15:00.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

21.08.2019 – Përgjigje pyetjesh dhe përditësime

1. Nuk mund te pranojme alternativa per produktet e permendura ne kerkesen tone. Nqse keni nevoje per sqarime te metejshme mbi artikujt e listuar, mund te na drejtoheni perseri me pyetje.

2. Ne piken 1.32, interesohemi per shirit ngjites transparent me gjeresi 50 mm.

3. Ne piken 1.49, interesohemi per boje printer sipas kodit, origjinale.

4. Per cdo artikull, cmimi na duhet sipas Njesise se percaktuar ne tabelen e RfQ.

P.sh.: 1.3 – Kapese 19mm, specifikoni numrin per pako dhe cmimi duhet te jete per pako.

5. Nje korrigjim nga tabela: 1.18 – Dosje me mekanizem; te mëdha.

admin
Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive, të cilat mund të ofrojnë shërbimin e furnizimit me artikuj kancelarie për zyrën e ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.