Blog

Kerkesë për Ofertë – Mbështetje e vazhdueshme në përdorimin e pajisjeve TIK

Projekti “Aftësi për Punë” është në kërkim të kompanive apo individëve të cilët mund të ofrojnë mbështetje e vazhdueshme në përdorimin e pajisjeve TIK të shkollave tona partnere në Lezhë, Berat dhe Vlorë. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë.

 

admin
Projekti "Aftësi për Punë" është në kërkim të kompanive apo individëve të cilët mund të ofrojnë mbështetje e vazhdueshme në përdorimin e pajisjeve TIK të shkollave tona partnere në ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.