Blog

Kërkesë për Propozime – Dizenjim, zhvillim, hostim dhe mirëmbajtje e faqes së internetit të projektit S4J

Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive, të cilat mund të ofrojnë shërbimet e dizenjimit, zhvillimit, hostimit dhe mirëmbajtjes së faqes së internetit të projektit S4J. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

Afati për aplikimet: 9 shtator 2019, ora 15:00.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

21.08.2019 – Përgjigje pyetjesh dhe përditësime

  1. Korigjim: Adresa e saktë ku e-mail ku duhet të dërgohen pyetjet dhe materialet është [email protected].

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

23.08.2019 – Përgjigje pyetjesh dhe përditësime

1. A do kete regjistrim dhe logim? Nqs po per cfare do sherbejne.
Duhet te kete logim per administratorin/et (login per CMS).

2. Newsletter-at nga kush do krijohen dhe dergohen?
Aktualisht, S4J perdor platformen Mailchimp per dergimin e newsletters. Permbajtja, design dhe shperndarja realizohen nga skuadra e projektit. Nese ju shihni nje mundesi per te integruar platformen Mailchimp me website (per perditesimin automatik te kontakteve, dergimin e newsletters apo sherbime te tjera), jeni te ftuar ta perfshini ne propozimin tuaj, duke dhene detaje te metejshme.

3. A do të jetë website në më shumë se 1 gjuhë? Cila do të jetë gjuha kryesore?
Website do të jetë në dy gjuhë: shqip dhe anglisht. Gjuha primare është gjuha shqipe.

admin
Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të kompanive, të cilat mund të ofrojnë shërbimet e dizenjimit, zhvillimit, hostimit dhe mirëmbajtjes së faqes ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.