Blog

Kërkesë për Shprehje Interesi – Lista e Ekspertëve

Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të ekspertëve, të cilët mund të bashkëpunojnë me projektin dhe institucionet partnere ofruese të Arsimit dhe Formimit Profesional në Shqipëri. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

Afati për aplikimet: 10 shtator 2019, ora 15:00.

admin
Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të ekspertëve, të cilët mund të bashkëpunojnë me projektin dhe institucionet partnere ofruese të Arsimit dhe ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.