Blog

Njoftim për Pozicion: Shofer

Projekti Aftësi për Punë kërkon shofer me përvojë dhe aftësi komunikimi. Nëse jeni i interesuar , njoftimin e gjeni tek linku Njoftim Shofer S4J .

 

skillsforjobs
Projekti Aftësi për Punë kërkon shofer me përvojë dhe aftësi komunikimi. Nëse jeni i interesuar , njoftimin e gjeni tek linku Njoftim Shofer S4J .  
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.