Blog

Njoftim për vend pune: Account Manager për rajonin e Vlorës dhe Beratit

Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të një Account Manager për rajonin e Vlorës dhe Beratit. Personi do të jetë përgjegjës për koordinimin e ndërhyrjeve të projektit në institucionet partnere të AFP-së në Vlorë dhe Berat, dhe do të veprojë si ndërlidhës midis ekipit të projektit (përfshirë konsulentët dhe kontraktorët e tjerë) me palët e interesuara lokale. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit.

admin
Projekti “Aftësi për Punë” (S4J) është në kërkim të një Account Manager për rajonin e Vlorës dhe Beratit. Personi do të jetë përgjegjës për koordinimin e ndërhyrjeve të projektit në institucionet ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.