Blog

Njoftim për vend pune: Menaxher për Marrëdhëniet me Bizneset dhe Partnerët

Organizata Swisscontact, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të një Menaxheri/eje Linje për Marrëdhëniet me Bizneset dhe Partnerët. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit. Afati i aplikimit: 26 qershor 2019

 

admin
Organizata Swisscontact, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), është në kërkim të një Menaxheri/eje Linje për Marrëdhëniet me Bizneset dhe Partnerët. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.