Blog

Nxënësit e shkollës “Hamdi Bushati” janë shumë të lumtur për hapësirat e reja mësimore në shkollën e tyre!

Nxënësit në shkollën profesionale “Hamdi Bushati” në Shkodër janë shumë të  lumtur për hapësirat e reja mësimore në shkollën e tyre!

Investimet e reja përfshijnë 3 klasa të Të Nxënit të Kombinuar, 1 Infotekë (bibliotekë moderne, me teknologji të lehtë për t’u përdorur), 1 laborator të TIK, 1 laborator tekstili dhe 1 klasë-ushtrimore për simulimin e orëve të recepsionit, të cilët  u përfunduan në fund të muajit mars, me mbështetjen e ‘Aftësi për Punë’ S4J.

Ndërtesa e shkollës është rikonstruktuar së fundmi dhe u inaugurua nga ministri Ahmetaj në muajin mars 2018. Shkolla është e pajisur edhe me një kuzhinë moderne për nxënësit e drejtimit Hoteleri-Turizëm.

admin
Nxënësit në shkollën profesionale "Hamdi Bushati" në Shkodër janë shumë të  lumtur për hapësirat e reja mësimore në shkollën e tyre! Investimet e reja përfshijnë 3 klasa të Të Nxënit ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.