Blog

Platforma e Ndërmjetësimit Gati.al fiton Çmimin ‘Mobiliteti i Vitit në TIK’!

‘Aftësi për Punë’ S4J mbështet krijimin e mekanizmave që lehtësojnë tranzicionin nga mjedisi i shkollës në mjedisin e punës. Në vitin 2017, projekti u bashkua me Albanian Business Partner (ABP) për të krijuar Gati.al, një platformë online për “punë sipas kërkesës”. Ajo synon të rrisë shanset për profesionistët e rinj për të ofruar shërbimet e tyre në treg.

Gati.al vepron si një instrument që zbut transaksionin ndërmjet kërkuesit të një shërbimi dhe ofruesit të një shërbimi të tillë. Pas lançimit të saj në muajin prill 2018, platforma u vlerësua shumë nga komuniteti i TIK dhe u nderua me Çmimin ‘Mobiliteti i Vitit në TIK’ nga juria e ICT Awards Albania.

admin
‘Aftësi për Punë’ S4J mbështet krijimin e mekanizmave që lehtësojnë tranzicionin nga mjedisi i shkollës në mjedisin e punës. Në vitin 2017, projekti u bashkua me Albanian Business Partner ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.