Blog

Thirrje për Shprehje Interesi: Bileta Avioni/Kompani Udhëtimi

Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), publikon këtë thirrje interesi. Nëpërmjet kësaj thirrjeje, Swisscontact do të përzgjedhë paraprakisht dy deri pesë agjenci udhëtimi, të cilat do të përfshihen në bazën e të dhënave të Swisscontact Albania dhe do të kontaktohen sipas nevojave / kërkesave të projektit. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, klikoni këtu për të parë njoftimin e plotë ose këtu për të shkarkuar dokumentin e njoftimit. Afati për aplikime: 12 Gusht 2019

Shënim i rëndësishëm: Meqënëse dita e hënë është pushim, afati i dorëzimit të aplikimit shtyhet ditën e martë, datë 13 gusht, ora 15:00.

admin
Swisscontact Shqipëri, në kuadër të projektit ‘Aftësi për Punë’ (S4J), publikon këtë thirrje interesi. Nëpërmjet kësaj thirrjeje, Swisscontact do të përzgjedhë paraprakisht dy deri pesë agjenci udhëtimi, të cilat ...
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.