Ke pasion fotografinë? Bëhu kreativ, fito dhe puno me ne!

Ke pasion fotografinë? Bëhu kreativ, fito dhe puno me ne!

Projekti “Aftësi për Punë” shpall konkursin e fotografisë për studentët e Akademisë së Arteve dhe Akademisë së Arteve e Multimedias “Marubi”, si dhe të rinjtë nga mosha 16 – 30 vjeç të apasionuar pas fotografisë.

Janë në dispozicion 3 çmime:

Vendi i 1 – 90,000 lekë

Vendi i 2 – 60,000 lekë

Vendi i 3 – 40,000 lekë

Gjithashtu, fituesit e konkursit do të kenë mundësi të lidhin një kontratë afatgjatë me projektin “Aftësi për Punë” për sa i përket shërbimit të fotografisë. Mëso më shumë duke klikuar më poshtë dhe na dërgo punët e tua!

Share This Article: