Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim e Bashkëpunim SDC
E ARDHMJA ËSHTË TANI: Si të nisim një vit akademik në realitetin e ri
Lexo më shumë
Buletini

Regjistrohuni tek buletini i S4J për t'u informuar mbi të rejat e fundit lidhur me projektin dhe arsimin profesional në Shqipëri

Numri i fundit

Buletini 9