Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim e Bashkëpunim SDC

Konsulencë për zhvillimin e gjurmimit kombëtar

Projekti “Aftësi për Punë” po kërkon konsulencë për të kryer një studim gjurmues në nivel kombëtar për të raportuar dhe kuptuar integrimin në tregun e punës e të diplomuarve dhe të certifikuarve të vitit 2021 në AFP. Mësoni më shumë duke klikuar butonin në të djathtë dhe aplikoni tani!

 

Konsulencë për zhvillimin e gjurmimit kombëtar

Trainee for the Account Manager (Central Account)

The Account Managers traineeship program aims at supporting the Account Managers by sharing some coordination and operational tasks, after a familiarization with project goals, situation in the field and onboarding by Account Manager of Central Albania (the regions of Tirana and Elbasan) Because of the nature of Account Managers’ work, this support will entail technical duties and expertise, and not purely administrative and or operational duties. Thus, this will bring about a multilateral professional and personal growth to the incumbent. Learn more by clicking the button on the right and apply now!

 

Trainee for the Account Manager (Central Account)

Trainee for Monitoring and Results Measurements

Data collection is a crucial MRM function as it provides the bases to produce evidence. Consequently, S4J has continuously been working towards improving its data management system. The MRM traineeship program aims at supporting the MRM team to fine-tune the generated reports, visualize data and disseminate information to relevant stakeholders (project team, VET schools and training centres, NAES etc.). The trainee candidate should have a passion for working with numbers and producing evidence to inform impactful action. Learn more by clicking the button on the right and apply now!

 

 

Trainee for Monitoring and Results Measurements

Trainee of the Intervention Line Manager 1

The Business and Partner Relations traineeship program aims to support Intervention Line 1 with assistance in meeting and maintaining collaboration with partner and non-partner businesses, assisting partner providers in their daily and monthly communication with companies, facilitating and assisting in collection of feedbacks from companies as they work closely with providers and relevant students. The trainee candidate should have a passion for working with private sector companies and being very proactive and dynamic in dealing with both partner providers and companies. Learn more by clicking the button on the right and apply now!

 

Trainee of the Intervention Line Manager 1

Trainee of the Intervention Line Manager 2

Through the second intervention line the project mediates the development of VET offers. This process is very evidence driven and feeds off the close collaboration with our stakeholders (mainly local and regional employers). Intervention line 2 also focuses on assisting our partner providers but also national agencies on a system level in adding relevant components to their curricula and skills learning packages; all through rigorous and relevant research. Learn more by clicking the button on the right and apply now!

 

Trainee of the Intervention Line Manager 2

Trainee of the Intervention Line Manager 3

Intervention Line 3 focuses on the development and later on dissemination of digitized learning materials, which greatly serve our partner providers in embarking on this New Ways of Learning journey and properly conducting classes in a blended learning format. The Trainee would be a key person in providing technical assistance within the ‘machinery’ of creating digitized learning materials and courses. Learn more by clicking the button on the right and apply now!

 

Trainee of the Intervention Line Manager 3

Mundësi bashkëpunimi

Konsulentë të projektit

Konsulentët tanë punojnë afër me ekipin e projektit për të qenë të informuar mbi aktivitetet por edhe për t’u familjarizuar me kulturën tonë të punës. Ne kërkojmë ekspertët më të mirë në fusha të ndryshme; njerëz që ndajnë me ne përkushtimin dhe entuziazmin për të arritur synimet e projektit.

Kërkojmë konsulentë

Programi i stazhit (traineeship)

Ky program u krijon profesionistëve të rinj mundësinë të mësojnë duke zhvilluar projekte tërheqëse dhe duke dhënë kontribut real në rezultatet e projektit. Gjatë 4 muajve, stazhierët kanë mundësi të punojnë pranë ekipit të “Aftësi për Punë” në dy faza:
Faza e parë ku familjarizohen me aktivitetet dhe objektivat e projektit;
Faza e dytë ku kanë mundësi të përzgjedhin detyra specifike dhe të punojnë pranë pjesëtarëve të ekipit për t’i zhvilluar ato.

Programi na ndihmon për të zhvilluar modele me vlerë për kompanitë dhe për përmirësimin e procesit të integrimit të punonjësve rinj të në kompani. Nëse je një profesionist i ri dhe kërkon një përvojë pune interesante dhe me vlerë për karrierën tënde, na kontakto!

Kërkojmë stazhierë

Bashkëpunëtorë të projektit

Në mënyrë që të zhvillojmë aktivitetet e projektit, duam të bashkëpunojmë me kompani apo organizata me ekspertizë në fusha të ndryshme.

Kërkojmë bashkëpunëtorë