Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim e Bashkëpunim SDC
Praktika të mira nga nxënësit e arsimit profesional
2021

Praktika të mira nga nxënësit e arsimit profesional

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Novacioni në mësimdhënie gjatë pandemisë: Praktikat më të mira
2021

Novacioni në mësimdhënie gjatë pandemisë: Praktikat më të mira

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Përshkrimet e profileve
2021

Përshkrimet e profileve

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Profilet e kërkesave për drejtimin “Ekonomi”
2021

Profilet e kërkesave për drejtimin “Ekonomi”

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Udhëzues për platformën MësoVET
2021

Udhëzues për platformën MësoVET

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Udhëzues për zhvillimin e materialeve mësimore digjitale
2021

Udhëzues për zhvillimin e materialeve mësimore digjitale

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Shkolla në numra: Katalogët e shkollave partnere me S4J
2021

Shkolla në numra: Katalogët e shkollave partnere me S4J

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Drama në klasë: Të mësuarit përmes imagjinatës
2021

Drama në klasë: Të mësuarit përmes imagjinatës

Shiko Studimet 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Zhvillimi i modelit zviceran të praktikave profesionale në Shqipëri
2020

Zhvillimi i modelit zviceran të praktikave profesionale në Shqipëri

Shiko rastin e studimit 4B217413-AFB4-4248-A343-7414DEBA01A7Created with sketchtool.
Praktikat më të mira: Mësimi në distancë

Praktikat më të mira: Mësimi në distancë

Platforma online MësoVET

Platforma online MësoVET

Digjitalizimi dhe mësimi i kombinuar

Digjitalizimi dhe mësimi i kombinuar

Orientimi në karrierë

Orientimi në karrierë

S4J në Fakte Maj 2019 – Mars 2020

S4J në Fakte Maj 2019 – Mars 2020

S4J në Fakte Maj 2016 – Prill 2019

S4J në Fakte Maj 2016 – Prill 2019

S4J në Fakte Maj 2016 – Tetor 2018

S4J në Fakte Maj 2016 – Tetor 2018

S4J në Fakte Maj 2016 – Mars 2018

S4J në Fakte Maj 2016 – Mars 2018

09 Nën

Redjon Islamaj: Si më ndihmoi praktika profesionale në punësim 🧑‍💻

10 Sht

Swisscontact Regional Report Eastern Europe 2019

10 Sht

Webinar 3 on Distant Learning During the COVID Crises: A ‘Skills for Jobs’ MRM Experience

10 Sht

Webinar 2 on Distant Learning During the COVID Crises: A ‘Skills for Jobs’ Experience

Platforma MësoVET

Platforma e mësimit online në dispozicion të të gjithë institucioneve të Arsimit e Formimit Profesional në Shqipëri e më gjerë.

Vizito site